سلام من حدود یک هفته است که گوش سمت چپم درد میکنه طوری که شبا نمیتونم سمت چپم بخوابم و خیلی دردناک میتونم فکمو بازکنم احساس میکنم ی چیزی ازگوشم میخوادبیرون بزنه همینطورزیر لوزه سمت چپم ی جوش کوچیک زده ولی وقتی سمت راست میخوابم درد گوشم کامل خوب میشه حدود یک ماه پیش لوزه سمت راستم عفونت کردو گوش سمت راستم کیپ میشد ولی خوب شد

دکتر سعید ملایری :

سلام این مشکلات می تواند علل مختلفی داشته باشد. اگر این علایم ادامه پیدا کرد، است جهت معاینه به پزشک گوش گلو و بینی مراجعه کنید. [1398-09-21]

پاسخ سوال پزشکیگوش درد جوش صورت

آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021

کلینیک پوست خوب چه ویژگی هایی دارد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان دیسک کمر با کایروپراکتیک

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آیا تزریق ژل های دائمی خطرناک است؟

لیزر درمانی

سنگ شکنی با امواج صوتی لیتوتریپسی چگونه است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

نحوه و زمان کوتاه کردن مو بعد از کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درمان سر درد عصبی و میگرن با طب سوزنی

باورهای نادرست در مورد تغذیه با شیر مادر

کاربرد و مزایای درمان مشکلات پوستی با لیزر اربیوم

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]