با سلام خانم 28 ساله هستم که 2 ساله ازدواج کردم همیشه پریود منظمی داشتم اما 2 ماه پیش پریودم 10 روز عقب افتاد که جواب بیبی چک منفی بود و آزمایش خون هم منفی بود پزشکم علت این تاخیر را استرس و اظطراب اعلام کرد(دانشجوی کارشناسی ارشد هستم) اما این ماه مجددا 10 روز تاخیر در پریودم بود آیا خطری منو تهدید میکنه؟ممکنه عفونت باشه؟ضمنا معاینه نشدم،برای تنظیم پریودم می تونم از قرص ال دی بمدت 3 ماه استفاده کنم؟روش پیشگیری کاندوم است

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، در صورت تکرار این بی نظمی برای بررسی هورمونی به پزشکتان مراجعه کنید خیر معمولا عفونت واژن باعث تعویق پریود به این مدت نمی شود. پس از بررسی توسط پزشک یا ماما با توجه به تشخیص ایشان می توانید روش پیشگیریتان را انتخاب کنید. [1401-08-10]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی عفونی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

پلک زدن غیر ارادی یا بلفارواسپاسم چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

آیا پی ار پی صورت را چاق میکند؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درمان زگیل تناسلی با لیزر ، بدون درد و خون ریزی

علائم و روشهای درمان سرطان بیضه

اهمیت ارتباط تغذیه و فعالیت های ورزشی

روش های پیوند مو

بیش فعالی و کمی دقت کودکان(ADHD)

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

چند تکنیک شاد زیستن

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]