سلام پسری هستم 29 ساله که مدت 8 سال بود که از قرص فین پشیا هندی محصول شرکت Cipla جهت جلوگیری از ریزش مو استفاده می کردم و از آن رضایت داشتم ولی اکنون مدتی است که این قرص نایاب شده و با توجه به قیمت بالای قرص پروپشیا آمریکایی مجبور به استفاده از فیناستراید 1 میلی سها شدم. ولی اکنون احساس کاهش میل جنسی می نمایم. آیا این تاثیر به مرور زمان برطرف خواهد شد؟ آیا اطلاعی از واردات مجدد قرص فین پشیا هندی دارید؟

دکتر رضا رباطی :

به مرور برطرف می شود. [1391-02-26]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

معالجه ریشه به زبان ساده

دکتر سید محسن هاشمی نیا [ متخصص درمان ریشه ]

چرا ویتامین D برای مردان مهم است؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

رابطه خارش پوست سر و ریزش مو

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان مشکلات پوست

روش شنوایی-کلامی تا چه زمانی باید ادامه پیدا کند

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

تشخیص حاملگی خارج از رحمی

بعد از کاشت مو چند روز باید استراحت کرد؟

جراحی زیبایی صورت شامل چه مواردی می شود؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

آیا کمدون یا همون جوش های زیر پوستی باید تخلیه شوند؟