facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir



سوال پزشکی کاربر

سوال :

با عرض سلام و خسته نباشید آقای دکتر من دو ماه هست که عمل ترمیم بینی انجام دادم. بینی من دچار تحلیل غضروف بود که برای سمت چپ از غضروف تیغه استفاده شده و برای سمت راست از گوشم گرفته شده ضمن این که قبلا هم سمت راستم حدود ده سال پیش غضروف مصنوعی کار گذاشته بودن و الان آن را درآورده و به جاش از گوشم سمت راست پیوند غضروف کردن. مشکلم اینه که خیلی سمت راست سفت شده و تورمش نسبت به چپ بیشتره. خواستم بدونم به خاطر جنس غضروف گوش هست؟ آقای دکتر هم متورم تر و هم سفت تر آیا این ورم و خوب میشه؟ خیلی نگرانم.


دکتر مسعود جعفری پور [ فلوشیپ فوق تخصص جراحی پلاستیک صورت ] :

باسلام.نگران نباشد و صبرداشته باشید تا ورم های بینی کاملا برطرف شود.باتوجه به توضیحات شما بینی شما فقط ورم دارد و مشکل از غضروف گوش نمی باشد. [ 1398-05-30 ]




آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید ، چهارراه پلیس ، ساختمان ژیوار طبقه دوم
تلفن : 31312355 - 031
پیامهای بهداشتی
آیا میدانید واكسيناسيون تنها راه پيشگيري از آنفلوانزا نيست ؟


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان