سلام خسته نباشید ببخشید یه درمان برای رقع تیرگی گفته بودید ک زردچوبه و اب خیار استفاده شه میخواستم بدونم از هرکدوم باید چه مقدار باشه و چه مدت بمونه ؟برای تیرگی زیربغل هم این درمان جواب میده؟یا هرجای دیگری ک تیرگی باشه؟اگه میشه لطف کنید زود جواب بدید خیلی ممنون

دکتر سهیلا طاهری :

سلام. طبق اون مقاله باید از ترکیب انها خمیری حاصل بشه و از خمیر استفاده بکنید. بیشتر روی کشاله ران و زیر بغل موثره. [1395-02-09]

پاسخ سوال پزشکیدرمان تیرگی

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

ضعف دست در اثر نوروپاتی عصب اولنار مچ دست

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چگونه می توان میخچه را درمان کرد؟

اصول برقراری رابطه جنسی در اپیدمی کرونا

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

خدمات اینترونشنال رادیولوژی شامل چه چیزهایی میشود؟

علت ارگاسم دردناک یا دیس ارگاسم در زنان چیست؟

راهنمای سفر با هواپیما، کشتی، اتومبیل در دوران بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

تغذیه و پیشگیری از پوکی استخوان (قسمت اول)

ریزش موی آندروژنیک یا ارثی در مردان

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]