سلام خانم دکتر.چند تا سوال داشتم.من دوساله کم کاری تیروئید دارم و دارو استفاده میکنم.هم زمان با کم کاری تیروئید پوستم هم خیلی خشک شده. موهام هم خیلی خشک و وز و کدر و بد حالت شده.شامپو های مختلفی امتحان کردم و هیچکدوم تاثیر نداشته.میخواستم بدونم چی کار کنم؟ سوال دیگه ای که داشتم اینه که برای از بین بردن سیاهی زیر بغل کرم یا ماسکی وجود داره که تاثیر داشته باشه؟ البته من از ژیلت استفاده میکنم. غیر از لیزر چه راهی برای سفیدشدن زیر بغل وجود داره؟

دکتر سهیلا طاهری :

سلام. کم کاری تیرویید باعث خشکی شدید پوست و مو میشود. از کرمهای مرطوب و چرب کننده استفاده کنید. داروی تیرویید را مصرف کنید. برای تیرگی زیر بغل مقاله ای در سایت داریم لطفا مطالعه بفرمایید.کرم و ژل های روشن کننده هم موثره.مثل ژل سروینا. [1395-02-09]

پاسخ سوال پزشکیتیروئید دارو شامپو

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

آشنایی با چند دمنوش گیاهی پر خاصیت

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

درمان ضایعات عروقی با لیزر

آلوپسیا آره آتا یا طاسی منطقه ای سر چیست؟

علت، علائم و درمان جابجایی مهره کمر

اصلاح قوز بینی با تزریق ژل

اختلالات تشنجی ( صرع ) در بارداری

یبوست و درمان آن با ورزش

آنالیز راه رفتن یا gait analysis چیست؟

انواع بریس Brace یا ارتز Orthosis