با عرض سلام خدمت خانم دکتر پوست صورت من چرب است.۲۸ سال دارم.جوش های ریز سر سفید که همیشه یکی دو تا رو صورتم میزنه و دیگه بهش حساس نیستم.ولی هر از چند گاهی جوش بزرگ سر قرمز معروف به جوش کورک رو صورتم میزنه که خیلی اعصابمو بهم میریزه.میخوام از شر این جوش ها راحت شم.لطفا راه درمان خانگی و راههای پیشگیری از آن را برام توضیح دهید. با تشکر از زحمات شما

دکتر سهیلا طاهری :

سلام. شستشوی مرتب با پن ضدجوش رو انجام بدید.از کرمهای چرب کننده و مرطوب کننده استفاده نکنید.برای کم کردن چربی قرصهای pure skin مفید است. [1395-02-09]

پاسخ سوال پزشکیصورت جوش صورت درمان

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

بیماری پوستی پمفیگوس ولگاریس چه علل و علائمی دارد؟

درمان گرفتگی گوش در خانه

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

فلج عصب صورت يا فلج بلز چيست؟

رژیم غذایی در ریزش مو

چرا تشخیص زود هنگام در پیشگیری از پیشرفت سرطان پستان مهم است؟

مراقبت از پوست در فصول سرد سال

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

اهمیت بیوپسی کبد و روش های انجام آن

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

راهکارهایی برای سفید کردن کشاله ران

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

عوارض پیرگوشی چیست ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]