سلام من از 20 سالگی فیناستراید میخوردم که الان بعد از 6 سال کاملا بی اثر شده یعنی 5 میلش هم بی اثره میخواستم بدونم اگه قرص سیپروترون استات 50 رو روزی نصفه بخوریم چقد تاثیر داره ؟ چون تو بعضی سایت ها خوندم مصرف کننده ها راضی بودن ولی بعضی سایتا هم خوندم نتیجه معکوس داده و این برام عجیب بود چون یک داروی ضد اندروژنه . ممنون میشم پاسخ سوالمو بدید

دکتر سهیلا طاهری :

سلام. سیپروترون انتی اندروژنه. با توجه به عوارض زیاد چندان قابل توصیه نیست. از درمانهای کم ضررتر مثل داروهای موضعی استفاده کنید. اگر شرایطش رو داشته باشید کاشت مو انجام بدید. [1395-02-09]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

علت و انواع روش های پیشگیری از آرتروز مفصل لگن و ران

بیماری گال چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

ویتیلیگو یا بیماری لک و پیس چیست ؟

لک صورت در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

بالانیت یا التهاب سر آلت چه علائمی دارد و چگونه درمان میشود؟

درمان گودی و سیاهی زیر چشم با تزریق هیالورونیک اسید

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

چی باعث کم خونی شما می شود ؟

پانچ صورت چیست؟

اشتغال

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]