سلام دکترجان .من دختری 24ساله بارنگ پوست گندمی دوست دارم پوستم کلا سفیدبشه یه خانمی رو دیدم پوستش ازمن تیره تر بودرفت ترکیه و اومدالان مثل برف سفیدشده نمیدونم چیکار کرده.حالا ایا راهی هست پوستم سفیدشه عوارضش چی لطفا کمکم کنیدمرسی

دکتر سهیلا طاهری :

سلام. پوست هر کس رنگی داره که به ارث برده. با داروهای از بین برنده ملانوسیتها و لک برهای با غلظت خیلی بالا میشه رنگ پوست را از بین برد. دقت کنید از بین برد!این کار عوارض زیادی داره .سرطانهای پوست مهم ترینشه. چون رنگدانه ها نقش حفاظتی در برابر نور دارند. [1395-02-09]

پاسخ سوال پزشکیپوست

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

دستگاه تری مکس

علت تاثیرگذاری آب درمانی در درمان دیسک کمر

تشخیص و درمان بیماری های پا

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

نیدل آر اف موثرترین روش جوانسازی پوست

نحوه انجام MRI لومبوساکرال چگونه است؟

توصیه های عمومی برای بیمار مبتلا به سرطان

دکتر عبد الرحیم حزینی [ فوق تخصص آنکولوژی ]

بحثی در مورد نقش ویتامين دی و كلسيم

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

ناتوانی تحمل دخول یا واژینیسموس در زنان چیست و چه علتی دارد؟

رادیوگرافی alignment view در چه شرایطی انجام میشود؟