سلام خانم دکتر ببخشید میخواستم بپرسم یه قرصی هست بهم معرفی کنین ریزش موی خیلی کمی دارم حجم موهام کم شده موهام خیلی نازک شده، یه قرصی بهم معرفی کنین بخورم هم ریزشم قطع بشه هم تقویتی باشه و کلا این مشکلم رفع بشه .ممنون

دکتر سهیلا طاهری :

سلام.اگر موها در حال نازک شدن و کم پشت شدن هستند ریزش های مردانه مطرح میشه. قرص فیناستراید 1 میلی گرمی روزی یک عدد میل کنید. [1395-02-09]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

ورزش هوازی مرتب خیلی به قدرت مغز کمک می کند

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

سیستوسکوپی مثانه چیست؟

درمان پوکی استخوان با تغذیه

چرا در دیابت نوار عصب و عضله گرفته می شود ؟

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درد لگن و باسن و درمان آن با روش های طب فیزیکی

میکرونیدلینگ معجزه ای برای جوان سازی پوست

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

نیاز الکترولیت هادر بدن ورزشکاران