با سلام میخواستم بدونم ایا امکان اصلاح اسکار اکنه به روش تزریق چربی وجود داره؟ و با توجه به جذب چربی تا چند بار میشه این روش رو انجام داد؟ ایامیشه مادام العمر و به دفعات نامحدود بعد از هر بار جذب چربی این روش رو استفاده کرد؟ممنون میشم از راهنماییتون

دکتر سهیلا طاهری :

بله تزریق چربی تا حدی فرورفتگی های حاصل از آکنه را از بین می برد.3 بار تزریق ماندگاری خوبی دارد. تکرار تزریق البته به شرطی که چربی قابل برداشت داشته باشید بلامانع است. [1395-04-08]

پاسخ سوال پزشکیاصلاح تزریق چربی

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

هشت راه برای مدیریت صحیح استرس

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

آیا نمونه برداری یا بیوپسی پستان در منزل قابل انجام است؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

درمان تعریق کف دست با بوتاکس

انواع درمان های تیرگی دورچشم

سن ابتلا به سرطان بیضه

کلیپ ارتودونسی جهت اصلاح روابط دندانی 3

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

علت راش های پوستی ناحیه تناسلی چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

عوارض بعد از عمل لاپاراسکوپی در بیماریهای کلیه و مجاری ادراری

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

لیفت غیر جراحی بینی چگونه انجام میشود؟