سلام ، جوانی هستم 27 ساله که ریش کم پشتی دارم در رابطه با کم بودن ریش میخواستم بدونم ازقرص ال دی یا ماینوکسیدیل از کدوم استفاده کنم ؟ و در صورت قطع کردن دارو به همان حالت گذشته بر میگرده یا ماندگار است؟ و نحوه استفاده از محلول ماینوکسیدیل را بفرمایید.

دکتر سهیلا طاهری :

مینوکسیدیل 2 درصد شبها روی ناحیه ریش بمالید تا 3 ماه ادامه دهید . اثر مینوکسیدیل روی ریش ماندگاره. [1395-04-08]

پاسخ سوال پزشکیریش ماینوکسیدیل صورت

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

مرکز خدمات شبانه روزی پرستاری در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

اختلال صوتی در چه افرادی مشاهده می شود ؟

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

خواندن ، یکی از شستشو دهنده های مغز

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

تفاوت کانتوپلاستی جانبی و کانتوپلاستی میانی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

ترمیم موی بانوان چگونه انجام میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

کاهش سطح تستوسترون و اختلال نعوظ بر اثر ابتلا به کبد چرب

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان سنگ کلیه