سلام خسته نباشید خانم دکتر . 27 سالمه برای کم پشت بودن ریش بهتر است از قرص ال دی استفاده کنم یا از محلول ماینوکسیدیل ؟ ضمنا اگر نظرتون استفاده از محلول ماینوکسیدیل است دستور مصرف را بفرمایید چه مقدار هر چند ساعت ؟ و جسارتا بعد از استفاده و قطع دارو آیا ماندگار است یا به حالت قبل بازمیگردد؟

دکتر سهیلا طاهری :

مینوکسیدیل 2 درصد شبها روی ناحیه ریش بمالید تا 3 ماه ادامه دهید . اثر مینوکسیدیل روی ریش ماندگاره. [1395-04-08]

پاسخ سوال پزشکیریش ماینوکسیدیل دارو

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

درمان موهای زائد هورمونی صورت در زنان

انواع جای جوش

بیماری زونا

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

روش لازک

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

علل درد شانه

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آیا برداشتن قوز بینی بدون جراحی امکان پذیر است؟

علت و علائم خار پاشنه پا و درمان آن

کاربرد لیزر کیوسوئیچ در جوانسازی پوست

کاربرد و انواع سونوگرافی