سلام دکتر قسمتی از پوست دست من براثر کشیدن کیسه سیاه شده سه ماهه از کرم ترکیبی ترتینوعین به علاوه ویتامین ث و آ اچ آا استفاده میکنم تاحدی روشن شده اما روی اون قسمت جدیدا شیارهای صورتی ایجاد شده و پوست اون قسمت از چند جا داره ترک میخوره من مطالعه کردم که ترتینوعین حتی ترکها رو درمان میکنه ولی روی پوست من چرا ترک ایجاد کرده و آیا من میتونم درمانمو ادامه بدم وضع بدتر نمیشه بنظرتون

دکتر سهیلا طاهری :

اگر کرم ترکیبی استفاده می کنید و منجر به شیار های صورتی شده احتمالا ترکیب حاوی کورتون می باشد. دارو را قطع کنید و فقط از ضد آفتاب استفاده کنید و مدتی صبر داشته باشید [1395-08-02]

پاسخ سوال پزشکیپوست درمان

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

درجه ضد آفتاب مناسب

درباره سندرم تیتز چه می دانید؟

مراقبت های بعد از کاشت ابرو

انتخاب تونر مناسب پوست

آیا تزریق فیلر زیر چشم عوارض دارد؟

چگونه از پوست دور چشم خود محافظت کنم؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

لیفت صورت با نخ برای کسب بهترین نتایج به چه مراقبت هایی نیاز دارد؟

لیزر جوانسازی