باسلام من حدود 7ماه پیش کاشت انجام دادم الان داروی ماینوکسی رو قطع کردم از دکتر خوبم می خوام راهنماییم کنه چه شامپویی رو مصرف کنم وچگونه از موهام مواظبت کنم خیلی ممنون

دکتر سهیلا طاهری :

بعد از گذشت 7 ماه نیاز به اقدام خاصی ندارید. مراقبت و شستشوی معمولی کافی است. [1395-08-02]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

راهکارهای تسریع رشد ابروها

فرو رفتن ناخن در گوشت

سونوگرافی داپلر واریس پا به چه دلیل انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کاربرد هایفوتراپی در جوانسازی پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آر اف بهتر است یا هایفوتراپی؟

توصیه هایی برای داشتن پوستی سالم

درمان زگیل با طب سوزنی

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

آیا لکه های ماه گرفتگی درمان میشوند؟

روشهای جراحی سرطان کلیه

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]