سلام. آقای 27ساله ای هستم که دچار بوی نامطبوع پا می باشم و باوجود رعایت استفاده از کفش مناسب و شستشوی پاها و جوراب ها، این مشکل در زمستان و تابستان آزارم می دهد. ضمنا تمامی آزمایشاتم نرمال هستند و فقط هیپوگنادیسم تحت درمان با تستوسترون دارم. درمان پیشنهادی شما چیست؟ نظرتان در مورد محلول آلومینیوم کلرید چیست و اگر مساعد است چگونه مصرف کنم؟ ممنون.

دکتر سهیلا طاهری :

اگر دچار تعریق زیاد کف پا باشید و همزمان بوی نامطبوع پا داشته باشید محلول آلومینیوم کلرید مفید است. محلول 20 درصد آن را شب ها به کف پای خشک بمالید و هر شب ادامه دهید. بعد از دو هفته می توانید یک شب در میان استفاده کنید. اگر برطرف نشد از محلول های آنتی بیوتیک و صابون های ضد عفونی کننده استفاده کنید. [1395-10-28]

پاسخ سوال پزشکیکفش درمان

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

جراحی استئوتومی فک بالا

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

مزونیدلینگ برای لک و جوانسازی پوست

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

نکات مهم در مرحله دوم تزریق چربی

لیزرهایی که برای جوانسازی و زیبایی استفاده میشوند کدامند؟

( کاربرد و عوارض هورمون سوماتروپین ( سوما

پاک کردن تاتو یا خالکوبی

پروتز چیست و چه انواعی دارد؟

درمان پارگی، کشیدگی و التهاب عضله دلتوئید شانه

دلایل اختلالات تغذیه ای در ورزشکاران