سلام من خانم ۳۰ ساله . چند سال است ریزش موی شدید دارم حجم موهام نصف و کاملا خشک و شکننده شده و کش میاد. ماینوکسیدیل و شامپو و اکوفان هم تاثیری بر ریزش موهام نداشته. من حدود ۱۰ ساله کم کار تیروییدم و طی آزمایش اخیر باوجود خوردن قرص لووتیروکسین روزانه ۱ عدد، میزان تی اس اچ ۷.۵ بود . آیا ریزش موی من به خاطر کم کاری تیرویید هست؟ و قراره پیش دکترم برم. اگه میزان داروهام رو تغییر بده و این تی اس اچ نرمال بشه ریزش موهام خوب میشه؟ آیا جوش صورت ارتباطی با کم کاری تیرویید داره. لطفا راهنماییم کنید.

دکتر سهیلا طاهری :

یکی از علل اصلی ریزش مو کم کاری تیروئید است و حتما باید به درستی درمان شود. حتما مشکل تیروئید خود را پیگیری و حل کنید. جوش صورت به کم کاری تیروئید ارتباطی ندارد. [1395-10-28]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل شامپو آزمایش

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

آیا کبد چرب در طول زمان پیشرفت می کند ؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

توصیه های غذایی برای سرطان سینه

تزریق ژل، بهترین راه لیفت بینی بدون جراحی

اورولوژیست و نفرولوژیست چه تفاوت هایی دارند؟

سبزیجات و اهمیت آن

ترک سیگار ـ قسمت اول

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

ورزش و پوکی استخوان

دکتر محمدرضا سلامت [ پوکی استخوان ]

راههای جلوگیری از سرطان چیست ؟

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

رژیم غذایی در دوران سالمندی