سلام دختري هستم 20 ساله که روي صورتم جوش داره و جلوي سرم هم ريزش داره دکتر رفتم برام اين دارو ها رو تجويز کردن البته بدون آزمايش :کرم احیاکننده لورا بيامونت،قرص آکنوسان و فيناسترايد 5 ميلي گرم و اسپيرونولاکتون 100. و گفتن 4 ماه بعد براي ويزيت بعدي بيام ميخواستم بدونم عوارض اين قرص ها دقيقا چي هستن ؟ و چجوري ميتونم از عوارض اش کم کنم ؟ چون يکم از اينترنت سرچ کردم براي يکي از قرص ها نوشته بود قطع ناگهاني اش باعث مردانه شدن ميشه .خواهش ميکنم من رو راهنمايي کنيداز عوارض اينچنيني واهمه دارم. ممنون.

دکتر سهیلا طاهری :

سلام براي شما داروهاي هورموني تجويز شده. عوارضي مثل نامنظم شدن پريود ممكن است اتفاق بيفتد ولي نه در همه. داروها را مصرف كنيد اگرمسشكلي پيدا كرديد با پزشك معالج خود تماس بگيريد. [1396-11-29]

پاسخ سوال پزشکیدارو آزمایش فیناستراید

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

Frequently asked questions and misconceptions about skin, hair and beauty

دکتر ظهیر عباس [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

تست تشخیصی باریم انما چیست؟

نگهداری از لامینیت ها

دکتر رامین مشرف [ متخصص پروتزهای دندانی ]

نمونه برداری از پروستات چگونه انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تزریق چربی گونه یا گونه گذاری

مزوتراپی لاغری

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان کمر درد با لیزر پرتوان و کم توان

ریزش موی آندروژنیک یا ارثی در مردان

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

رادیولوژی ستون مهره ها چگونه انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]