با سلام. پیرو سوال راجع به لیزر موهای جلوتنه و پشتم فرمودین ده الی دوازده جلسه و هر جلسه هفتصد هزار تومان میشه و لیزر هم الکسه ایا با لیزر الکس سرد هم همین تعداد جلسه لازمه چونجایی خوندم که الکس سرد جلسات کمتری میشه ایا میشه هزینش یکم کمتر بشه چون وافعن اذیتم .ممنون

دکتر سهیلا طاهری :

از نظر جلسات درماني هيچ تفاوتي وجودنداره. الكس سرد مكانيسم خنك كردن پوست متفاوت با بقيه الكسها داره. تنها فرقش همينه. حتي قدرتش كمتر از بقيه دستگاههاست. [1396-12-18]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

دمودکس چیست و چگونه درمان میشود؟

اگر لب های شما خشک است باید بدانید

آیا به بورسیت لگن یا بورسیت تروکانتریک مبتلا هستم؟!

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آیا لیزر بیکینی در بانوان به تخمدانها آسیب می رساند؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

آلرژی های پوستی

جوانسازی پوست با تزریق مزوژل های جالپرو و پروفایلو

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

پیشگیری از ایجاد ترک های پوستی

میگرن را با تزریق بوتاکس درمان کنید

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

اندولیفت چیست؟