با عرض سلام و خسته نباشید من پسری ۲۱ساله هستم که بخاطر شوره و ریزش مو از کتاکونازول میخوام استفاده کنم اندازه ی مصرفش رو میخواستم بدونم و این که مثل شامپوی زینک باعث بیشتر شدن شوره میشه یا نه چون موهای من خیلی چرب هستش مجبورم هر روز بشورم ممنون میشم پاسخ بدین

دکتر سهیلا طاهری :

شامپو كتوكونازول براي درمان شوره موثره. تا حدودي چربي رو هم كم ميكنه. مي تونيد استفاده كنيد [1396-12-18]

پاسخ سوال پزشکیشوره ریزش مو

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

علت نکروز در کاشت مو چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درمان چاقی

نقش نوار عصب و عضله در گردن درد

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

کار غده پروستات چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

راه های پيشگيری از اضطراب

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

لیزر موهای زائد بدن و صورت آقایان

زمان اقدام به درمان ریزش مو

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

فیلر چیست و چه کاربردهایی دارد

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]