سلام، من توی سن بلوغ هستم.جوش زیرپوستی دارم، و در بعضی جاها جای جوش، نسبت به همسن های خودم خیلی کمتر جوش دارم، به پزشک هم مراجعه کردم، کرم هیدروکسید اسید ده درصد داد، که توی رفع جوش ها خیلی خوب بود؛ حالا چندتا سوال ازتون دارم، یکی اینکه برای رفع جوش زیرپوستی چه کاری انجام بدم؟ دوم اینکه من یکم پوستم تیره شده، نمیدونم ناشی از چیه؟ خونم هم غلیظ هست. خیلی ازتون ممنونم لطف میفرمایید

دکتر سهیلا طاهری :

براي جوش زير پوستي از داروهاي لايه بردار و ميكرودرم ابریژن استفاده مي كنيم [1397-01-21]

پاسخ سوال پزشکیبلوغ

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

علل پوکی استخوان

ایا چروک پنجه کلاغی دور چشم قابل درمان است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

میزان ماندگاری و انواع ژل ژوویدرم

درباره مسائل جنسی بشتر بدانید

چه عواملی موجب ناباروری مردان میشوند؟

چه چیزهایی موجب اضطراب جنسی می شود؟

نکات مهم در استفاده از مکمل کلسیم

لابیاپلاستی در چه افرادی انجام می شود و عوارض آن چیست؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]