facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir




















سوال پزشکی کاربر

سوال :

با سلام و احترام خانوم دکتر. آیا استفاده از درمارولر خانگی رو برای ریزش مو مردانه مناسب میدونید در کنار استفاده از ماینو و فین آیا درمارولردکتر رولر که ادعا داره داره تاییدیه سازماان غذا و داروی آمریکا رو داره واقعا درسته؟اگه موافقید با تهیه و استفاده برای بنده هستید لطفا بگید چه سایزی


دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ] :

درمارولر تاثير چنداني براي ريزش مو ندارد. همون مينوكسيديل و فيناسترايد كافی هست. [ 1397-01-21 ]


پاسخ سوال پزشکیریزش مو غذا

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031
پیامهای بهداشتی
ديابت درمان قطعي ندارد ولي با كنترل آن مي توان از يك زندگي با نشاط و فعال برخوردار بود


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان