سلام دکتر قسمتی از گردن من برا اثر استفاده از اسپری ضد عرق قرمز شد و بعد تبدیل به لک قهوه ای شده تقریبا چهارماه پیش.الان دو روزه سرخود از هیدروکینون ۴ درصد استفاده میکنم میتونه این لکه رو درمان کنه؟درمان این لک جز لیزر چیه؟

دکتر سهیلا طاهری :

همون هيدروكينون رو به مدت ٢-٣ ماه ادامه بديد. براي لكه هاي پوستي قدم اول همون درمان دارويي است [1397-02-11]

پاسخ سوال پزشکیگردن عرق لک

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

رایج ترین انواع سرطان سینه و علائم و نشانه های آنها

تشخیص و درمان شکستگی ستون فقرات

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

ریزش سکه ای ریش در مردان

فیلر پیشانی برای چه کسانی توصیه میشود؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

مراقبت قبل و بعد از سیستوسکوپی

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

ضد آفتاب مناسب برای انواع پوست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

فلوراید چیست؟

جوانسازی و ترمیم پوست با لیزر فرکشنال co2