دکتر راجبه لکی که بر اثر استفاده از اسپری رو گردنم ایجاد شده سوال پرسیدم گفتید هیدروکینون راقطع کنم و تا پاییز صبر کنم آیا بخاطر شدت آفتاب در این فصل و عوارض هیدروکینون میگین قطع کنم چون این لک خیلی وقته ایجاد شده و مدت زیادی صبر کردم تا بهترشه ولی نشد الانکه ۱ ماهه مصرف میکنم ادامه ندم بنظرتون

دکتر سهیلا طاهری :

بله به دليل فصل تابستان استفاده نكنيد. بعلاوه دارو روي اين لكها چندان موثر نيست و احتمالا بايد ليزر را امتحان كرد [1397-03-13]

پاسخ سوال پزشکیآفتاب لک

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

توصیه های لازم برای کاهش خطر بروز لنف ادم

لیزر درمانی زانو برای درمان انواع دردهای زانو

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

افزایش خطر ابتلا به سرطان پستان در ارتباط با سابقه خانوادگی

اصلاح فرم بینی با تزریق فیلر بدون جراحی

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

کاربرد میکرودرم ابریژن

سندروم مثانه دردناک

جراحی لازک چیست و چه مزایا، معایب و عوارضی دارد؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

wbc در آزمایش اسپرم