سلام من پسر هستم 22 ساله ماینوکسیدیل مصرف میکنم کمتر از یک ماه میشه.احساس میکنم موهام یکم خالی تر شده .احساس خارش میکنم رو پوست سرم میدونم باید دارو رو تغییر بدم ولی دوست دارم همینو ادامه بدم خارش شدید نیست و قابل تحمله سوالم اینه حساسیتی که من به این دارو دارم ریزش مو رو تشدید میکنه ویا با همین دارو میتونم ادامه بدم و نتیجه بگیرم؟

دکتر سهیلا طاهری :

اشكال نداره دارو رو ادامه بديد. البته در داروهاي ساختني حاوي مينوكسيديل ما معمولا داروهاي ضدخارش اضافه ميكنيم. [1397-03-22]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل خارش پوست

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

درمان دردهای ستون فقرات با روش تراکشن یا کشش ستون فقرات

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

دیابت و بارداری ( قسمت دوم )

رژیم غذایی برای تصلب شرایین

آیا تاتو ایمن است؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

کاهش التهاب عضلانی با مغناطیس درمانی

تنظیم وزن برای مسابقات ورزشی

فشار خون بالا

سوماتروپین ترزیق کنیم یا نه؟؟؟؟