سلام خسته نباشید ببخشید دکتر من سفید پوستم و قبلا چاق بودم و گودی چشمم بسیار نمایان میکرد.بعد به طور اصولی لاغر شدم و اون موقع پوستم عالی شده بود و گودی چشم هم خیلی کم شده بود.موقع لاغری دکتر برام آزمایش خون نوشتند و غلظت خونم بالا بودو گفتند تنها راه اینه که هر ماه یک واحد خون بدم ولی من انجام ندادم.دکتر الان بعد از دو سال وقعا پوستم وصورتم بد شده.فقط پوست صورتم تیره شده.گودی چشم داره برمیگرده. به دلیل کنکور هم اصلا تو این مدت جلو آفتاب نرفتم.پوست صورتم شل شده.ولی بازم لاغریم رو حفظ کردم.متشکرم

دکتر سهیلا طاهری :

سلام به نظر مياد سن وسال زيادي نداشته باشيد پس شلي پوست براي شما بي معنيه. گودي چشم هم معمولا با تزريق ژل در محل بهتر ميشه. اگر پوست هم تيره شده ميشه از روشن كننده ها استفاده كنيد [1397-08-02]

پاسخ سوال پزشکیچاقی لاغری چشم

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

عمل افتادگی پلک

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

استراحت مطلق در بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

زانو درد هنگام دویدن

آیا مصرف موضعی ویتامین ث پوست را جوان می کند ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

درمان و رفع چروکهای دور دهان با تزریق بوتاکس

آکنه و سندروم تخمدان پلی کیستیک

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان آب مروارید

تأثیر افتادگی گوشه لبها بر چهره

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

دلایل پوسته پوسته شدن لب و درمان آن