با عرض سلام و خسته نباشید. من مردی سی وچهارساله و متاهل هستم. در فاصله بین زیر ناف و آلت تناسلی یک زگیل تناسلی دارم. آیا امکان سرایت به فرزندم در منزل وجود دارد. و اینکه چند درصد افراد دارای زگیل تناسلی به بیماریهای خطرناک مبتلا میشوند؟ با سپاس و تشکر از پاسخگویی شما

دکتر سهیلا طاهری :

امكان سرايت زگيل تناسلي با تماس مستقيم پوست است. پس در مورد فرزند احتمال سرايت كم است. زگيلهاي تناسلي اگر از نوع پر خطر باشند در خانمها با كانسر دهانه رحم ارتباط دارد كه احتمالش هم زياد است . در اقايان با كانسرهاي ناحيه تناسلي ارتباط دارد و چندان قوي نيست. [1397-08-28]

پاسخ سوال پزشکیناف تناسلی زگیل

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

خواص انجیر برای سلامتی

عوارض مت فورمین

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درباره تزریق چربی بیشتر بدانید

بیماری پوستی پسوریازیس را بشناسیم

سونوگرافی NT چیست؟

ریزش موی سکه ای (آلوپسی آره آتا)

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

تزریق چربی بهتر است یا تزریق ژل؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

آیا لیزر واژینال موثر است ؟

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]