سلام روز بخیر خانم مجرد سی و شش ساله هستم دو تا سوال داشتم شنیدم انجام بوتاکس پیشانی و پلک ها باعث می شود پوست شل تر و چروک ها بیش تر شود و سوال دوم اینکه اگر بوتاکس را مرتب و سرموقع چند بار تکرار کرد باعث از بین رفتن چروک ها می شود ممنون که راهنمایی می فرمایید

دکتر سهیلا طاهری :

سلام. بوتاكس طي مدت اثرش باعث بهبود چروكها مي شود و اگر تزريق نشود كم كم چروكها بر مي گردند. اما مسلما بدتر نمي شوند. اثر بوتاكس كوتاه است و حدود ٣-٥ ماه ماندگاري دارد. اثر دائمي ايجاد نمي كند [1397-09-04]

پاسخ سوال پزشکیبوتاکس پلک پوست

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

درمان پوکی استخوان با روش های نوین طب فیزیکی و توانبخشی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آشنایی با خصوصیات پوست خشک

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

مدارس و نقش در پیشگیری اعتیاد

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

مزوژل جوانساز جالپرو چیست؟

آیا تزریق چربی برای ورزشکاران مناسب است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

ویتامین ث و بارداری

7 ورزش برای زانو درد همراه با اضافه وزن

جراحی عیوب انکساری بخش پنجم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

چه عواملی باعث سیاتیک می شود؟