سلام روز بخیردو تا سوال داشتم ممنون که پاسخگو هستید سوال اول برای خطوط دور لب و خط خنده تزریق ژل بهتر است یا چربی؟و سوال دوم اینکه چند وقتی است مژه هایم شوره و پوسته دارد از شامپو بچه هم شبها استفاده می کنم ولی تاثیر ندارد دارویی هست مصرف کنم یا خیر؟ با تشکر خانم مجرد سی و شش ساله

دکتر سهیلا طاهری :

اگر فقط خط خنده رو بخواهيم اصلاح كنيم ژل بهتره. در مواردي كه تزريق صورت وگونه مدنظر باشه چربي بهتره و محدوديت حجم نداره. ولي ماندكاري چربي كمه. براي شوره مژه از پماد چشمی بتامتازون شبها استفاده كنيد. [1397-09-16]

پاسخ سوال پزشکیلب تزریق ژل

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

راه درمان بدبینی به همسر

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

انواع روش های تست شنوایی سنجی

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

آیا خطوط سیگاری دور لب را می توان با فیلر پوستی اصلاح کرد؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق چربی بهتر است یا تزریق ژل

دکتر رسول توکلی کیا [ متخصص پوست و مو ]

علائم و درمان تنگی کانال نخاعی گردن

اهداء جنین

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

علت ارگاسم دردناک یا دیس ارگاسم در زنان چیست؟

تشخیص درمان و انواع روش های جراحی پارگی پرده گوش

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

بررسی کلینیکی نوزادان دو قلو از سال 1367 تا 1373

دکتر ایرج حق شناس [ فوق تخصص بیماریهای نوزادان ]