سلام روز بخیر خانم مجرد سی و شش ساله هستم مراقبت های بعد از تزریق بوتاکس و ژل را می فرمایید تا چند روز بعد از تزریق می توان کرم استفاده کرد و حمام کرد در ضمن من قرص های ویتامین و کلسیم استفاده می کنم باید قبل از تزریق اطلاع دهم به پزشک ممنون

دکتر سهیلا طاهری :

بعد از تزريق بوتاكس تا ٢٤ ساعت محل تزريق را نبايد دستكاري كنيد. بعد از ژل هم تا ٢٤ ساعت آرايش ممنوع است. فقط ويتامين اي ممكن است احتمال خونريزي و كبودي را زياد كند. كلسيم مشكلي ندارد [1397-11-05]

پاسخ سوال پزشکیتزریق بوتاکس ژل

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

فشار خون در بارداری و پره اکلامپسی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

نحوه پیوند زدن ابرو چگونه است؟

مزوتراپی زیر چشم چه کاربردی دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق ژل زیر چشم

هیپوسپادیاس چیست و چگونه درمان میشود؟

بررسی روش های درمان دیسک کمر

ریزش مو بعد از زایمان تا کی ادامه دارد؟

بهترین سن برای تزریق بوتاکس چه سنی است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

سونوگرافی تعیین جنسیت جنین