facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir





سوال پزشکی کاربر

سوال :

سلام من باسنم تخته و اصلن کوچیکه .برای انتقال چربی به قسمت باسن هم بخاطر جراحیش ترس دارم ایا میشه با تزریق ژل اینکارو انجام داد ممنون


دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ] :

سلام. بله. ژل هم ميشه تزريق كرد ولي حجم خيلي زيادي لازمه و عوارضش زياد ميشه. چربي خيلي بهتره و خيلي طبيعي و قشنگ ميشه [ 1398-02-19 ]




آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031
پیامهای بهداشتی
تكرار تشويق و يا يكنواخت شدن آن ، باعث بي‌ارزش شدن تشويق در كودك مي‌شود


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان