سلام من پسرم و 30 سالمه من باسنم کم حجم و تخته ولاغرم ایا میتونم تزریق جل برای فرم و حجم باسن انجام بدم چون تزریق چربی برام فلن مقدور نیست ممنوم

دکتر سهیلا طاهری :

سلام. تزريق ژل به صورت تئوري قابل انجامه ولي من كلا با تزريق ژل بدن موافق نيستم جون حجمهاي زياد بايد تزريق بشه كه منجر به عوارض زيادي ميشه [1398-11-04]

پاسخ سوال پزشکیتزریق چربی

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

لیزر فول بادی و توتال بادی شامل چه قسمتهایی است؟

نکاتی درباره تزریق چربی به سینه

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

پروفایلو و مزایای تزریق این ژل جوانساز و آبرسان

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

ارزیابی ناباروری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

علت، درمان و نشانه های پیری زودرس پوست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

لیفت شقیقه با بوتاکس چگونه است؟

استرس تست شیمیایی قلب چه موقع انجام میشود؟

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

۶ توصیه برای مسافرت بدون درد

از بین بردن جای بخیه عمل پلک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]