سلام.سه روزه که درد درقسمت کنار گوش و فک دارم.روز اول زیاد بود ولی الان بهتره .البته نمیتونم دهنم رو خیلی باز کنم با اب نمک هم قرقره میکنم .گفتم شاید عفونت باشه .دندونام که دست میزنم درد نمیکنه ولی اخر فکم و نزدیک گوشم یه جوریه انگار بی حسی زدن لطفا بگین این مشکل مربوط به دندانپزشکی هست یا نه اگر هست در مانی داره یا نه

دکتر محمدحسن سمندری :

درود بر شما، مشكل شما درد مفصل و ماهيچه هاي فك است كه بارها در باره ان گفته ام و براي درمان ان اول بايد علت اغاز درد مشخص و برطرف شود و سپس با كم كردن فشار روي فك ( خوردن خوراك نرم ، كم حرف زدن و كم كردن باز و بسته شدن دهان ) و استراحت به فك مشكل را برطرف كرد. اگر توسط يك متخصص فك و صورت معاينه شويد بهتر است [1395-12-05]

پاسخ سوال پزشکیدرد گوش فک

آدرس مطب : اصفهان خیابان فیض خیابان رحیم ارباب جنب مرکز درمانی روزبه ساختمان آریا طبقه اول
تلفن : 36642982 - 031

لیفت شقیقه با ژل چگونه انجام میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درمان صدمات ورزشی با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

درباره سرطان شناسی دستگاه ادراری و تناسلی (اوروانکولوژی) بیشتر بدانید

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

درباره بیماری پارکینسون بیشتر بدانید

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

جراحی رفع گودی کاسه چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

چگونه یک ضدآفتاب مناسب انتخاب کنیم

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

لاپاراسکوپی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

افتادگی ابرو چیست و به چه علت ایجاد میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

راههای افزایش سایز سینه ( بخش دوم )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]