سلام آقای دکتر خسته نباشید من 1ساله دچار دررفتگی فک شدم رفتم دکتر گفتن که دهنت رو زیاد باز و بسته نکن اینکارو کردم ولی متاسفانه هیچ بهبودی حاصل نشد حتی داره روز به روز بدتر میشه بنظر شما لازمه که فکم عمل جراحی بشه

دکتر محمدحسن سمندری :

درود بر شما، اگر در رفتگي فك زياد باشد ( بيش از يك بار در هفته) بايد درمان شود اگر چه اول درمان جراحي نيست و كارهاى ديگر هست كه اگر پاسخ ندهد اخرين راه جراحي است . شما اول بايد توسط جراح فك و صورت ويزيت شويد تا درمان لازم انجام شود [1395-12-05]

پاسخ سوال پزشکیفک جراحی

آدرس مطب : اصفهان خیابان فیض خیابان رحیم ارباب جنب مرکز درمانی روزبه ساختمان آریا طبقه اول
تلفن : 36642982 - 031

آب درمانی بهترین روش برای درمان درد زانو و کمر

علت درد پستان؛ علائم و راه های درمان آن

بهترین روش برداشتن خال

بریس بلند پا KAFO برای چه افرادی مناسب است؟

علائم اولیه ریزش مو بعد از کرونا

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

مضرات و مزایای استفاده از وازلین برای پوست

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

کاربردهای سونوگرافی واژینال چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

علل دردهاي اندام تحتاني

کاربرد لیزر آر اف فرکشنال در پوست