درود بر دکتر سمندری خسته نباشید بایستی در ابتدا تشکر کنم از وقتی که به پاسخ گویی سوالات اختصاص میدید. سوالی داشتم خدمتتون من عدم تقارن صورت دارم بطوریکه کسی خوب دقت کنه متوجه این نقص من میشه و در فیلم و عکس افتضاح تره دلیلشم مطمئنم بخاطر نسبت فامیلی والدین هست و دندونام هم نامرتبه حالا برای رفع عدم تقارن صورت آیا انجام ارتودنسی الزامی هست؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

دکتر محمدحسن سمندری :

درود بر شما و سپاس تقارن نداشتن یا یکی نبودن دو طرف صورت درهمه انسان ها به اندازه کم وجود دارد و اگر این یکی نبودن به اندازه ای زیاد باشد که بیمار از آن ناراحت باشد باید درمان شود و درمان آن هم اول ارتودنسی و سپس جراحی فک است نه جراحی و نه ارتودنسی به تنهایی نمی‌تواند این مشکل را برطرف کند [1398-09-23]

پاسخ سوال پزشکیصورت

آدرس مطب : اصفهان خیابان فیض خیابان رحیم ارباب جنب مرکز درمانی روزبه ساختمان آریا طبقه اول
تلفن : 36642982 - 031

مزوتراپی چیست و عوارض آن کدام است؟

سوالات رایج تزریق ژل

درمان با تراکشن برای رفع دردها و مشکلات گردن

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

اصلی ترین علل دردهای لگن و دنبالچه

پس از تزریق ژل یا فیلر چه اقدامات باید انجام دهید؟

توصیه های لازم برای کاهش خطر بروز لنف ادم

کنترل بی اختیاری در مشکلات نخاع

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علائم و انواع روش های درمان آرتروز گردن

چطور می توانیم دستانی جوانتر داشته باشیم؟