سلام من دختری 19 ساله و مجرد دچار تنبلی تخمدان هستم جدیدا در سونوگرافی مختصر مایع ازاد دیده شده علت چیست؟؟و چرا

دکتر نرگس علیان :

عزیزم باید دارو بررسی کنید احتمالن کیست داشتید باید دارومصرف کنید [1394-11-20]

پاسخ سوال پزشکیتخمدان سونوگرافی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

علت و درمان عفونت قارچی پستان

چگونه میتوان از نخ های کلاژن ساز برای لیفتینگ استفاده کرد؟

پاکسازی پوست صورت چیست؟

علائم سرطان پروستات در جوانان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

کدام مواد غذای منیزیم دارند؟

Spasticity اسپاستيسيتی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

پماد هیدروکورتیزون برای لک صورت

سلامت پوست و مو

حوزه فعالیت متخصص طب فیزیکی و توانبخشی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]