عرض سلام و خسته نباشید دارم خدمت پزشک محترم. سوالی داشتم که اگر بنده رو راهنمایی بفرمایید ممنون میشم و منو از نگرانی نجات میدین.دوره عادت ماهانه من ۲۸ روزست و تقریبا پریودی منظمی دارم ۵ روز قبل از پریودیم رابطه بدون دخول داشتم که مایه منی خارج نشد ولی شک دارم پیشاب روی واژنم ریخته نشده باشه و الان ۳ روز دیگه به پریودیم مونده و هنوز پریود نشدم سوال من اینه که آیا احتمال بارداری ۵روز قبل از پریودی وجود داره؟؟ اگه باردار باشم با چه دارویی میتونم سقط انجام بدم؟؟ من واقعا نگرانم

دکتر نرگس علیان :

سلام خانم توپیشاپ هم اسپرم هست امااگردخول نداشتیدنگران نباشید واحتمالش کم هست امابایدپریودتان عقب بیافتدتابفهمی بارداری یانه سه روزمونده به پریودمعلوم نیست [1395-02-08]

پاسخ سوال پزشکیمنی قاعدگی بارداری

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

درمان جوش صورت با دارو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

علت خطوط روی ناخن و راه های درمان آنها

علائم ناباروری در مردان

روشهای کاشت ابرو با موی طبیعی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

اندوه و ملال پس از رابطه جنسی یا دیسفوری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

گیاه جوانی

پرسش های رایج در مورد تزریق بوتاکس یا دیسپورت

زاویه سازی فک بدون عمل و با بهترین روشها

کودکان وکنجکاویهای جنسی -قسمت دوم

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]