سلام.23 سالمه.2بارسقط داشتم.دومی قلبش تشکیل شد.ودر9هفتگی ازبین رفت.تمام آزمایشهای سقط مکرررا دادم ومشکلی نداشت.شوهرم واریکوسل داشت وحدود9ماهه که عمل کرده واکنون آزمایشش خوب بوده.اکنون باردارم وسونو سن جنین را 5هفته و5 روزاعلام کرد.اماقلب نداشت.وگفت1هفته دیگه سونوبدم.آمپول هپارین روزی یکی وآمپول پروژسترون50هم دوتاشوباهم روزی یکبارمیزنم. شبی یک آسپیرین هم استفاده میکنم.پس دیگردلیل تشکیل نشدن قلب چیه؟یعنی تایکهفته دیگه تشکیل میشه؟امواج موبایل ووای فای هم ضرردارد؟

دکتر نرگس علیان :

امواج موبایل و وای فای بیش ازحد ضررداره ونگران نباشیدداروهاتونومصرف کتید تا8هفته احتمال تشکیل قلب هست امید تون به خداباشه انشاله [1395-02-08]

پاسخ سوال پزشکیسقط واریکوسل جنین

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

پارگی یا سوراخ شدن مثانه

علت گرفتگی ماهیچه پشت ساق پا

راهکار پیشگیری و درمان کک و مک

دلیل کاهش اسپرم در مایع منی چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

بهترین روش درمان برای اسکار آکنه چیست ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

مهمترین اقدامات قبل از بارداری

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

زایمان به روش سزارین

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

مكمل كلسيم را چه زمانی از روز استفاده کنیم ؟؟؟