با عرض سلام وخسته نباشید،من دوبار مجبور به سقط شدم که اولی قلب نداشت دومی پوچ بود،ازمیشات خودم و همسرم نرمال بود،ازمایش کاریوتایپ و عکس رنگی هم نرمال بود،پزشک آسپرین و ب کمپلکس تجویز کرد، ولی تو اینترنت مضرات زیادی برای اسپرین نوشته،بنظر شما مصرف اسپرین برای من واجبه؟ و اینکه ماه رمضان اقدام به بارداری با وجود ضعف و گرسنگی اشکالی دارد؟تشکر

دکتر نرگس علیان :

سلام خانم آسپرین برا کسایی سقط داشتن مشکلی نیست باید بخورید ,فقط ازنظر ازمایش خون چک بشید کمبود اهن نداشته باشید وبعدبرا بارداری اقدام کنید [1395-04-05]

پاسخ سوال پزشکیسقط قلب ماه رمضان

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

رادیولوژی ترانزیت روده باریک

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

مواد توهم زا

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

علائم آلرژی و حساسیت پوستی به بدلیجات

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان زانوی پرانتزی در کودکان

علل و درمان هرپس زوستر چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

رفع صافی کف پا با حرکات اصلاحی

تغذیه و طب مکمل در اختلال عملکرد جنسی

یائسگی چیست ؟

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

سرطان بیضه و واریکوسل چه تفاوتی دارند ؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]