سلام. من 25 سالمه و تنبلی تخمدان دارم و معمولا سیکلم منظم نیست و پریودم 7 روزه هستش . سه ماه تقریبا 10 هر ماه پریود میشدم و نزدیکی هم نداشتم . ولی ماه قبل 10 پریود نشدم و بعدش با نامزدم نزدیکی داشتم البته چون باکره هستم دخول انجام نشد و مراقب بودیم ولی من نگرانم که شاید شاید نامزدم مراقب نبوده و پیش آبش بهم خورده باشه . بعد روز 21 ماه زیر دلم درد گرفت و هفته ی بعدش ورم سفت شدن و درد سینه داشتم و دارم. ترسیدم و 3 یا 4 روز چیزای گیاهی مثل رازیانه و زعفرون خوردم و روز 31 هم دو تا آمپول پروژسترون 50

دکتر نرگس علیان :

سلام اگر پریود شدین که نگران نباشید اما اگرنشدین یه تست خون یا سونوگرافی بدین [1395-06-02]

پاسخ سوال پزشکیتخمدان قاعدگی نزدیکی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

بعد از عمل وازکتومی چه باید کرد؟

رابطه چربی پوست سر و ریزش مو

لاغری با قرص به چه قیمتی؟

مزوتراپی لاغری

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

ریزش موی ارثی چه نشانه هایی دارد و چگونه درمان میشود؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

نکاتی درباره زگیل های پوستی

درمان جای جوش

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

ژنهای هوش ، کدامند

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]