سلام وقت بخیر، خانم دکتر من پنجم این ماه قرار بوده پریود بشم اما تا امروز که نهم هست هنوز نشدم، مطمعنم که باردار نیستم، دو روز دیگه عازم سفر هستم که اصلا نمیخوام پریود باشم تو سفر .آیا راهی هست که پریود نشم تو این چند روز؟

دکتر نرگس علیان :

تست خون بارداری بدین اگ باردارنبودین قرص استفاده کتید [1395-06-09]

پاسخ سوال پزشکیقاعدگی بارداری چشم

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

سوالات جنسی رایج

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

درمان زانوی ضربدری با حرکات اصلاحی

سندروم کولون تحریک پذیر

بیش فعالی کودکان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

عملکرد لیزر موهای زائد چگونه است؟

خار پاشنه پا چیست ؟

کاشت مو در افراد سالمند و نتایج نهایی آن

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

انواع افتادگی پلک یا پتوز

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]