سلام. من ۱ ساله ازدواج کردم و الان دچار عفونت در ناحیه تناسلی شدم. دکتر شیاف واژینال مترونیدازول را برای من تجویز کردند و گفتن طی ۱۰ روز مصرف این دارو نباید نزدیکی داشته باشم. میخاستم بدونم عدم رعایت این موضوع چه عواقبی داره؟در درمان خلل ایجاد میشه یا خطرناکه؟

دکتر نرگس علیان :

موقع استفاده شیاف تزدیکی نباشه اگه چندساعت قبل یا چندساعت بعد باشه مشکلی نیست حین استفاده نبایدباشه [1395-11-03]

پاسخ سوال پزشکیازدواج عفونی تناسلی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

زمان طلایی برای تشخیص شنوایی کودکمان چه وقت است

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

طول دوره پرتو درمانی در سرطان سینه چند روز است؟

آفت دهان

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

قد بلند شوید

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

بررسی علت و درمان سفت و دردناک شدن نوک سینه آقایان

تفاوت ترشحات طبیعی با عفونت

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

هورمون درمانی چگونه انجام میشود و چه مدت ادامه میابد؟

چگونه ماندگاری تزریق چربی را افزایش دهیم؟

تغذیه در دوران کرونا