سلام من 17سالمه و ازدواج کردم قبلا کیست داشتم و عمل شدم بعد بهم قرض یاز دادن و یک ماه خوردم و بعد پریود شدم و بعد تمام شدن پریودیم نزدیکی داشتم الان سه هفته از نزدیکی ام میگذره شکم درد و کمر درد و حالت تهوع دارم و آب دهنمم زیاد شده دلیلش چیه؟؟؟

دکتر نرگس علیان :

آب دهن ربطی نداره اما برا کمر ودردبایدمعاینه بشید [1395-11-03]

پاسخ سوال پزشکیازدواج کیست قاعدگی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

سلولیت چیست و راهکارهای درمانی آن

انتظارات پس از هر جلسه لیزر موهای زائد

نکاتی طلایی برای داشتن پوستی شفاف

خطر افزایش ابتلا به سرطان پستان به منارک زودرس

ویژگی های لیزر الکساندرایت کندلا

علل غیر قابل کنترل پوکی استخوان

پیشگیری از بارداری پس از سقط و زایمان

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

اصول مراقبت از پوست در فصل بهار

سونوگرافی سینه و زیر بغل چگونه انجام میشود؟