سلام خسته نباشید؛من پریودیم منظم نیست وهفت روزس؛و اخرین بار۱۵ اسفندپریودشدم؛فروردین ۹۶پریود نشدم تا۲۱ فروردین ک لک صورتی دیدم وحتی روزبعدش ترشحاتم کمی قهوه ای میزد۲روزنیم بیشترطول نکشیدحتی شایدکمتر؛تاامروز۴باربی بی چک دادم منفی بود؛از علائم بارداری سینه هام کمی دردمیکنه باسرسینم بعضی وقتام تیرمیکشه اماسفت نیس؛زیردلم کمی درد دارم یکم تیرمیکشه بعضی وقتا؛چون قبلاکمردردداشتم الان نمیتونم تشخیص بدم؛کمی سردردهم چندروزپیش داشتم؛برای ازمایش خون بهتره کی برم ک جواب قطعی باشه؟ممنون میشم ک راهنماییم کنین

دکتر نرگس علیان :

دو تاسه روز دیگه صبر کنید یه سونو بدین بعدم این علایم هم مال پریود هست هم باردای [1396-02-04]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

برداشتن خال چگونه انجام میشود؟

بارداری و پوکی استخوان

دکتر محمدرضا سلامت [ پوکی استخوان ]

نکته های لیزر موهای زائد

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آیا کک و مک درمان می شود؟

درمان انحراف شست پا یا هالوکس والگوس

چگونه ماندگاری تزریق چربی را افزایش دهیم؟

رادیولوژی زانو در منزل شبانه روزی با قیمت مناسب

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

کاربرد رادیوگرافی جمجمه