با سلام، من در هفته 9 بارداری هستم.از هفته 6 لکه بینی داشتم که با مصرف شیاف و قرص آ.اس.آ قطع شد سه روز قبل دچار خونریزی شدید شدم که بلافاصله سونو دادم جنین سالم و هماتوم ساب کوریوتیک به ابعاد 3در11 میلی متردر قسمت تحتانی ساک حاملگی دیده شد.پس از آن نیز مانند پریودی به صورت خون آبه و سپس ترشحات سیاه رنگ و الان هم لکه بینی دارم.دکتر مجدد برام شیاف و آ.اس.آ داده اما من سوال اینه آیا مصرف آ. اس.آ باعث خونریزی نمیشه؟باید استفاده کنم این قرص رو یا نه؟ممنون

دکتر نرگس علیان :

استراحت کامل داشته باش شیاف استفاده کن آ اس آ هرطورپزشکتون میگه برا مراقبت بارداری به مطب ما بیاین پشیمون نمیشید مطمین باشید [1396-02-04]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

روشهای قرینه سازی صورت بدون جراحی

دانستنیهایی درباره کلیه نابجا یا کلیه اکتوپیک

فعالیت ورزشی در دوران بارداری و اثر آن بر جنین

درمانهای غیر دارویی ریزش موی مردانه

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

رفع رنگدانه های پوستی با لیزر درمانی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

پوکی استخوان

از اختلال تکاملی زبان چه می دانید؟

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

درد مزمن لگنی (chronic pelvic pain)

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

بعد از بیوپسی پستان به چه مراقبتهایی نیاز است؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]