با سلام من ده روز پیش با همسرم رابطه جنسی مقعدی داشتم و ایشون داخل مقعد من ارضا شدن ولی از منی چیزی روی آلت تناسلی من ریخته نشد. همون شب دو قرص اچ دی و 12 ساعت بعد دوباره دو قرص اچ دی خوردم. هفت روز گذشت ولی من پریود نشدم. امروز بعد از 10 روز از رابطه، بیبی چک گرفتم و تست کردم و نتیجه منفی بود. آیا دوباره باید این کارو انجام بدم یا همون یه بار کافیه؟ البته هنوز پریود نشدم. درصد قطعیت بیبی چک چقدره؟ البته لازم به ذکر هست که تخمدان پلی کیستیک دارم وپریودهای نامنظم

دکتر نرگس علیان :

باردار نیستین این قرص نظم پریودتونابهم میزنه [1396-04-04]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

تاثیر فسفاتیدیل سرین بر روی ورزشکاران

شستشوي صحيح صورت

درمان اشک ریزش چشم با جراحی مجرای اشکی به روش اندوسکوپی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

بیماری سالک؛ عوارض تشخیص و درمان

نحوه انجام سونوگرافی غدد لنفاوی گردن

پیلینگ شیمیایی برای لایه برداری پوست صورت

کهیر آفتاب یا solar utricaria چیست؟

لیفت با نخ در ناحیه گردن و فک چه تاثیری دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

جوش کیستی چیست؟