سلام خانم دکتر من 24 ساعت قبل ی رابطه سطحی داشتم باکره هستم 20 سالمه اب منی اطراف و روی واژنم تخلیه شد نمی دونم داخل واژن رفته یا نه پریودم هم تقریبا منظمه 30 روزس و شاید 2 روز 3 روز بعضی اوقات عقب جلو بشه 30 ام ماه پیش پریود شدم و دیشب که 27 ماه بود رابطه داشتم یعنی 3 4 روز به پریودم مونده بنظرتون با اینکه باکره هم هستم و 3 روز به تاریخ پریود مونده و منی داخل تخلیه نشده احتمال بارداری هست؟ اگر که هست چه قرصی بخورم تا 72 ساعت

دکتر نرگس علیان :

قرص اورژانسی از دادوخانه [1396-07-30]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

نوروفیبروماتوز

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

آیا پس از تزریق چربی می توان ورزش کرد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

راش پوستی در ناحیه تناسلی چیست و چه علائمی دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان سیگار کشیدن

میزان اثرگذاری بوتاکس در بالا بردن نوک بینی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

نقش آلودگی هوا بر سلامت جنسی و باروری

علت و درمان افتادگی پلک

راهکارهای تسریع رشد ابروها

زاویه دار کردن فک با تزریق ژل

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]