سلام خانم دکتر من 18 سالمه یکساله متاهل شده ام و توی رابطه جنسیم به مشکل خوردم توی کل این یکسال توی هیچکدوم از رابطه هام با همسرم به اوج لذت نمیرسم همسرم کم نمیگذارد احساسم بر اینکه من خودم مشکل دارم چون خودم که امتحان کردم بدون دخول از بیرون واژن به اوج لذت میرسم اما با دخول نه مشکلم چیست ممنون میشم سریع جواب بدین

دکتر نرگس علیان :

سلام نگران نباشید حتما بعضی ها بادخول لذت نمیبرن واین غیر عادی نیست باید خارج ازدخول ارضابشید [1396-10-02]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

شخصیت اجتنابی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

شوره سر

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

تونر یا شاداب کننده پوست

علت انجام سونوگرافی شکم چیست؟

یادآوری خواب و رویا

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

شادابی پوست با درماپن

کاشت ابرو درمانی برای ریزش ابرو

وقتی بچه ها درباره جنسیت و تولد سوال می پرسند

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

بهترین روشهای درمان دیسک کمر بدون جراحی