سلام من یک ماه پیش رابطه داشتم و یک هفته پیش هم تو خونه از یه ژیلتی استفاده کردم برای اصلاح که متوجه شدم قبلا توسط خواهرم استفاده شده که خواهرم متاهل است الان من بیماری زگیل تناسلی گرفتم میخواستم ببینم به خاطر رابطه هست یا اصلاح؟ سپاسگزارم

دکتر نرگس علیان :

سلام امکان انتقال هست یاهمسرتون زگیل داشتن یاخواهرتون یاهم خودتون داشتین الان دیدین باید معاینه بشبد [1396-10-25]

پاسخ سوال پزشکیاصلاح زگیل تناسلی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

در چه مواردی نیاز به انجام اسكن كف پا وجود دارد؟

بررسی شیوع کمبود آنزیم G6.P.D در نوزادان مبتلا به هیپربیلی روبینمی

دکتر ایرج حق شناس [ فوق تخصص بیماریهای نوزادان ]

آیا تزریق فیلر عوارض زیادی دارد؟

عارضه ی اپیسپادیاس چیست؟

رابطه ph خون با مزاجها و طبایع - قسمت اول

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

فیلر زیر چشم چه تأثیری در جوانسازی زیر چشم دارد؟

راهکارهای طب فیزیکی برای درمان سردردهای عصبی و میگرن

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

افسردگی اتیپیک

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

لیفت بینی با نخ چگونه انجام میشود؟