سلام من چند ماه پیش اومدم مطبتون برای اینکه بچه دومم حامله بشم.گفتم میخوام پسر دار بشم .گفتید قبل رابطه باید با جوش شیرین شستشو بدم.یعنی باید داخل واژن باسرنگ بریزم؟چه مقدار باید باشه؟

دکتر نرگس علیان :

یه قاشق سرخالی غذا خوری تو اب حل بشه داخلش بشینید [1396-12-15]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

نحوه مراقبت از چشم مصنوعی چگونه است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

روشهای درمان اسکار سالک

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

لاپاراسکوپی در درمان نازایی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

برای سلامت تخمک چه کارهایی می توان انجام داد ؟

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

آیا کوچک بودن بیضه باعث ناباروری میشود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تغذیه در آندومتریوز

اثرات کباب کردن غذا بر سلامتی

کمبود آهن و درمان آن